vinn reise til new york

Regissør og teatersjef Svein Sturla Hungnes setter opp en versjon.
Leter du etter en tur til New York?
Mens hatet bygger seg opp til et klimaks, vokser den vinn på minuttet kjeks hemmelige kjærligheten med tilsvarende styrke.
Hvis det ikke er noen aktuell konkurranse for en tur til New York akkurat nå, kan det være toys r us rabatt coupons lurt å velge en annen tur så langt.
Nå kan du vinne en fantastisk ferie for to personer i New York!I tillegg byr byen og selskapet på en rekke andre muligheter, som helikoptertur over skyskraperne, ishockey, basketball, amerikansk fotball og selvsagt endeløs shopping.Tilbyder: Paramount Pictures, mer fra Konkurranser.Og i tillegg få en lekker fotoshoot med Det Nye.Vinneren kan ikke være ansatt ved Oslo Nye Teater eller være i nær familie med noen ved teatret.Her er Stephanie Pratt (t.v.
Delta: Send inn ditt bilde!
Vinneren velger selv reisetidspunktet, med visse begrensninger og tidsrammer satt av reiseleverandøren.Du blir stylet som en av jentene i The Hills.Januar, må billetten være betalt innen den datoen for at setet skal være med i trekningen.Vi stiller med stylist og fotograf, og bildet kommer på trykk i Det Nye.2: Klikk deg inn på konkurransesiden, og last opp bildet ditt.

Hvem ligner du mest på i The Hills?
THE BIG apple: Det Nye og MTV gir deg sjansen til å leve ut New York-drømmen!


[L_RANDNUM-10-999]