Bildene må ha breddeformat for å bli vurdert, og kan bli beskåret i forbindelse med en eventuell offentliggjøring (ny ).
For nivå 3 gjelder det å unngå terreng som er brattere enn 30 grader, og å holde avstand rabattkod hotels se til utløpsområdet for mulige skred.
Får du det ikke til, eller lurer du på noe?
Som TV 2 skrev fredag formiddag, er det meldt stormfulle romjulsdager flere steder i landet.Det vil bli merkbart kjøligere i hele landet lørdag, men så øker det igjen søndag på grunn av et lavtrykk som fører med seg nedbør innover landet, forteller Korneliussen.TV 2 og StormGeos værfotokonkurranse er åpen for alle, med unntak av ansatte og familiemedlemmer til ansatte i StormGeo og.En jury kårer en vinner hver dag.Bli med på værfoto-konkurransen, send oss bildene dine, og vær med å konkurrere om en flott premie!Temperaturene vil stige, så synke og så stige noe igjen mange steder.Foto: nina yvonne TØMØTE /.Innsendere kan kun delta med bilder de selv har fotografert.Juryens avgjørelse er endelig.
Her finner du konkurransereglene.
Du kan også sende oss mobilbilder!
Backend fetch failed, guru Meditation: XID: 28747218, varnish cache server, akkurat nå blåser det full storm på kysten av Trøndelag, og været kommer til å flytte seg inn i Nordland utover kvelden.
I grove tilfeller eller ved gjentatte brudd på dette punktet politianmelder TV 2 aktiviteten (endret.1.2015).Bli abonnent iTromsø honorerer ikke materiale som sendes inn uoppfordret, med mindre det er inngått særskilt avtale om dette.Juryen kårer en dagvinner, som går videre i konkurransen om å bli ukens vinner.Klikk på «Last opp ditt bidrag» øverst for å legge inn bildene du tar.Les Spørsmål og svar, bilder fra mobilen, har du tatt et flott værbilde med mobilen?Kun unntaksvis vil manipulasjoner kunne godtas.Juryen skal bestå av tre personer og pekes ut av StormGeo.Send oss bildene dine, og vær med å konkurrere om en flott premie!

Det er innsenders ansvar å sørge for å ha opphavs- og/eller fotorett til bildene og å sørge for at eventuelle personer på bildene har godkjent at bildene offentliggjøres.
Nødvendige personopplysninger vil bli lagret for å administrere konkurransen.


[L_RANDNUM-10-999]