Uansett, du trenger ikke å skifte bank, eller å bli bankkunde hos DnB for å få kortet, men du må (som du kanskje kunne tenke deg til) være NAF-medlem.
Se alle medlemsfordeler, sosiale medier 685 følgere 0 ellos rabattkod varumärken følgere 532 følgere.
Fyll inn antall billetter og skriv inn bestillingskode ckextra18TF.
Kundesenter, sentralbord, informasjonskapsler/Cookies benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service.
Totalt.277,80 Årsgebyr: medlemskap kr, nAF MasterCard er et bra bensinkort, som gir deg 50 øre i rabatt per liter drivstoff på alle Statoil-, Beststasjoner og 1-2-3 automatanlegg i Norge, men det finnes bedre kredittkort som gir høyere rabatt på diesel og bensin.Faktisk anbefales det at man har med seg et kredittkort på ferie slik at man slipper å ha med ulike valutaer.Merk deg at har du Circle K-kort, må du selv registrere kortet i extra Club for å motta Koppen.Rabatt på drivstoff, dekk, leiebil, lån, forsikring og mye mer.Merk at det er begrensninger i dekningen fra fylte.Visa og Mastercard kan brukes på mer enn 35 millioner steder.



Som en ekstra bonus, så får du tretti øre ekstra NAF-rabatt per liter brennstoff du fyller på Statoil-stasjoner (bare husk å betale med ditt NAF Fordel Xtra). .
Dette forutsetter dog at du betaler rabattkode fotoknudsen fri frakt fakturaen ved Les mer Du kan nå søke om en Mastercard fra Komplett Bank.
Det eneste som kreves for å få rabatten/bonusen, er at stasjonen aksepterer MasterCard, og at den er registrert som Bensinstasjon i MasterCards systemer.Enkel renteberegning: ja, nAF Xtra nte 21,37,.000,- o/12 mnd.Tilbudet omfatter kjøp av inntil 4 billetter på web.En av de største fordelene er at du kan bruke kortet som betalingsmiddel over hele verden.Men det er også en ulempe om du ikke er påpasselig med å få betalt fakturaen for dine innkjøp.Fyll inn antall billetter og skriv inn bestillingskode CKE2018.Hva gjør man da?



Norges Automobil-Forbund Østensjøveien 14, Postboks 6682 Etterstad, 0609 Oslo.
Kr 75 000, effektiv rente 25,00, rentefritak 45 dager, varekjøp.

[L_RANDNUM-10-999]