Ordkløveri Det er her det blir litt komplisert, for du kan ikke tvinge folk til å gjøre en handling som eksponerer profilen deres for andre for å delta i konkurransen.
Bruker du Facebook riktig for din bedrift kan du utvikle en lojal tilhengerskare som bare vil fortsette å vokse, og som igjen kan bli ambassadører for deg.
Dette kan du ikke gjøre, be folk om å dele et innlegg.
I de fleste tilfeller vil Facebook sende administrator en advarsel, men det finnes flere eksempler på at sider har blitt stengt og må starte på nytt med ingen tilhengere.
Tagg en venn du vil ha med på en verden-rundt ferie.Hva er risikoen om du bryter reglene?Å ha flest mulig følgere til siden uten at du noen gang tjener penger på det?Nå har de hørt om deg, og du har opprettet en forbindelse.Tenk gjennom hva du kan bidra med, og lag en plan for hva du skal legge.
Du kan ikke be folk laste opp et bilde på profilen, skifte cover-foto eller noe annet som gjør endringer i den enkeltes tidslinje.
Gjør det enklest mulig å delta.
Hvordan organisere konkurranser her.
Med Facebook sin jakt på engagement-bait, vil faktorer som likerklikk og kommentarer gi innsikt om posten er en konkurranse eller ikke.Uansett om du vil kjøre en julekalender eller en annen type konkurranse, er det viktig nsb rabatt kundekort at du følger Faceboooks regelverk.Svært mange lurer på: Hvordan kan jeg få flere følgere på Facebook?Så enkelt er det altså.Skaffe flere abonenter til dine nyhetsbrev.Les også: Ta pulsen på din Facebook-side, innlegg, lenker og annen aktivitet på Facebook, som fører tilbake til din nettside, vil bidra til økt synlighet via Google.Tagge en venn eller inkludere venneforbindelser rabattkod lekmer frakt og bruker profil.Hvem skal administrere Facebook siden?

En Facebook-side er en effektiv måte å øke synligheten for din bedrift.
Igjen må vi bli enda mer diskret ved formulering av teksten, slik at handlinger hintes, men ikke nevnes.


[L_RANDNUM-10-999]