ikea mail gavekort

Til Ikea, skal du være ekstra opmærksom.
»Det sker desværre jævnligt, og det er et svindelnummer, som mange større virksomheder lider under siger kjøp gavekort itunes Ikea-direktøren.
Han kan desuden oplyse, at koncernen arbejder tæt sammen med politiet for at komme problemet med svindel-sms'erne til livs.
Ikea Danmark har nemlig udsendt en advarsel på møbelkoncernens Facebook-side, hvor den advarer sine kunder mod en svindel-sms.Arkivfoto / Polfoto: Mark Lennihan.Ikea har ikke noget med disse mails at gøre.Vodka til 8 millioner stjålet i København - har du set de mistænkte indbrudstyve?Foto: Dan Storm Achen 10 gode råd om IT-sikkerhed.Vi advarede om det på vores Facebook-side i ugen før jul, hvor vi havde fået en del henvendelser om det, siger hun til avisen.Ikea advarer, på Ikeas hjemmeside advarer de mod de mange mails, der er i omløb.BT er kommet i besiddelse af to forskellige typer af falske Ikea-mails.Læs også, tina Lindharth fortæller, at Ikea har anmeldt tilfældene til politiet. .
'Der florerer spam mails om, at man har vundet et gavekort til ikea på flere tusinde kroner man skal bare lige rabatt kode hm indtaste sine oplysninger.
Særligt aggresive i julen, kommer man til at taste ens oplysninger ind, skal man skynde sig at spærre ens kort og melde svindlen til banken.Dennis Balslev, direktør i Ikea Danmark, oplyser, at det ikke første gang, at Ikeas navn er blevet taget som gidsel af sms-svindlere.Jeppe Pedersen, følg, henover julen er der flere personer, der har modtaget falske mails fra Ikea, der prøver at lokke penge ud af modtagerne.»Der bliver sendt en masse phishing ud, som er mails, der har til formål at lokke kreditkortoplysninger ud.Læs også, det skriver, ekstra Bladet, som har snakket med kommunikationschef hos Ikea, Tina Lindharth.


[L_RANDNUM-10-999]